Desiree Berglund

Desiree heter jag och är 21år.Bor i sundsvall med min dotter. Här kommer ni få följa oss i vår vardag och allt vad de innebär.

8/1-2014

Kategori: vardagsliv

Kort sammanfattning av den gångna dagen.
Promenad på 8km, skönt.
shopping på ikea.
God middag med trevligt sällskap
rensning i klädkammaren, så nu slipper jag bli mörkrädd när jag går in dit.
sen soffhäng.
 
 

7/1-2014

Kategori: vardagsliv

Denna dag har varit lite upp och ner, hit och dit.
Lilla fröken vakna 5 imorse jag var inte super trött men inte tillräckligt pigg för att kliva upp och leka så vi tog sovmorgon och sov till 9. Ångrar de lite för då var jag supertrött och ville egentligen inte all kliva upp.
Men hade en dotter som var busigare än nånsin. Jag vakna till liv jag å efter ett tag.
 
Eftermiddagen blev de en pomenad med en vän. härligt nästan 6 km.
 
De var senare allt börja trassla till sig. Skulle steka på en hamburgare till middag och de sluta med att brandvarnaren gick igång. Och min burgare vart inte super god.
Sen hade brandvarnarn kunnat gå igång en gång till men jag han få ordning innan. Hade ett blockljus i en lyckta men som plasten började brinna på så fick springa ut på ballisen med den och släcka haha. Sen stank de bränd plast innen så då vare bara att börja vädra.
 
kan säga att sen har jag bara legt på soffan resten av kvällen. Törs inte röra mig ;)

6/1-2013

Kategori: vardagsliv

Denna helg har varit den bästa på evigeheter. Har haft riktigt trevligt. Precis vad jag behövde.
 
Och nu är de åter till vardagen som gäller. Idag har vi varit till mamma och G, spela lite kort och åt mat.
Så då fick vi denna dag att gå. Gör vi inget så blir de så längtråkigt och de är jag less på.
 
Imorn står bvc ch prmenad x2 på schemat.
 
Har även precis lyckats få lilla fröken att sova. Men inte sängen, hon skulle bestämt sva i vagnen. Så hon får väl göra de då för jag orkar inte bråka med henne ikväll :P

OBS! RÖRIGT INLÄGG

Kategori: vardagsliv

Det var en lång tung dag igår. Livet kändes väldigt jobbigt. Så på kvällen ringde jag in förstärkning (Mamma) för lilla fröken ville inte sova och jag mådde jätte dåligt. Kan säga att de ångra jag inte för jag har knappt svit inatt så de var skönt att jag inte behövde kliva upp imorse utan mamma klev upp med lilla Thilde. Tankarna har bara snurrat rnt i mitt huvud. Kan inte fatta att min fina vän inte längre finns med oss här på jorden. Sen har jag väl varit rätt orolig över att telefonen är borta oxå. Jag har ju hela mitt liv i telefonen typ.
Men de släppte lite idag för då var jag in och hämtade ut ett nytt sim-kort så då sluta de andra att fungera. Sen var jag iväg och köpte mig en ny telefon.
 
Jag ska försöka att inte gräva ner mig för mycket i sorgen även om de lätt blir så.Mitt liv måste gå vidare ändå. Jag har ju flera roliga saker att se fram emot oxå. JAg ska ta mig igenom detta, även om de kommer ta tid. och jag vet att du min vän sitter nu där uppe på ett moln och vakar över oss.
 
Ska kanske gå och lägga mig i sängen och försöka sova lite inatt iallafall. Ska ju orka kliva upp med thilde imorn bitte.

1/1-2014

Kategori: vardagsliv

Jag som hade intalat mig att detta skulle bli ett bra år. Men de börja på sämsta tänkbara sätt. Jag blir av med min mobil. I min mobil finns hela mitt liv. Så nu hoppas jag att de är en ärlig människa som hittat den och lämnat in den till polisen. Ska åka dit imorn och kolla om dem fått nått inlämnat. 
Men då tänker jag såhär de är bara en sak. Den går att ersätta men de gör inte min älskade vän som miste livet inatt. Jag kan inte fatta att de är sant. De är så sjukt orättvist att en sån fin och genomsnäll människa ska behöva försvinna från denna jord alldeles för tidigt. Tårarna har runnit på min kind hela dagen. jag önska att jag kunde få denna olycka ogjord.
 
Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta min vän!!!!
 
och ska jag försöka se nått positivit så orde de ju bara kunna bli bättre nu även om de känns väldigt mörkt.