Desiree Berglund

Desiree heter jag och är 21år.Bor i sundsvall med min dotter. Här kommer ni få följa oss i vår vardag och allt vad de innebär.

Thildes första spruta - check

Kategori: Thilde

Idag har jag varit med Thilde på bvc. Hon har nämligen fått sin första spruta idag. Inte kul. Men hon var jätte duktig. Skrev till när de hände och en liten stund efteråt. Men efter att hon fått vara i famnen och fått tutten så blev de lite bättre. Och när jag satte henne i bilstolen somnade hon på en gång. Nu håller vi tummarna att hon inte får feber. Men de verkar inte som de. Hon har sovit stora delar av dan och nu leker hon och skrattar åt oss när vi pratar och busar med henne :)
 
Sen trodde dem på bvc att hon håller på få en tand :P
 
Thildes outfit

25/8-2013

Kategori: vardagsliv

Idag har jag och Thilde varit och kollat på när hennes Kusin Neo spela fotboll. De hade cup i kovland. De var jätteduktiga men åkte tyvärr ut i kvartsfinalen. Fick se min lilla prins göra mål. Vilken glädje bland smågrabbarna och tjejorna. Även många nervösa föräldrar och åskådare.
 
Kom hem och då hade Robin börjat med gomiddag. Älgkött egengjorda klyftpärer, svampstuvning på nyplockade trattkantareller och en god sallad till de.
 
 
Hoppas på att jag får ett sms om att mina glasögon har kommit imorn. Dem skulle komma måndag eller tisdag.
Här ska bli glasögonorm ;)
 
Nu ska jag gå och sussa brevid min prinsessa som sover sen några timmar tillbaka.
 
 

En dag i härnösand

Kategori: vardagsliv

Idag har jag och Thilde varit i härnösand. eller ja vi är kvar här. Kom igår och åker imorn,
Vi har varit på stan hela dan. De var marknad här så gick en sväng på de och sen var vi och handlade en del kläder. Då jag trott att Thilde hade mer kläder äv vad hon hade. Så nu när hon bytt storlek så fick jag handla en del :D
 
Och imorn ska vi på bytesmarknad så får se om vi gör några fynd där :)
 
 
 
 

22/8-13

Kategori: vardagsliv

Idag har jag och Thilde varit på besök hos min mormor, hennes gammelmormor. Där fick vi super god nybakad hallon rabarberpaj. De var riktigt gott.
Så då har vi varit lite social idag.
Ikväll ska vi åka upp till mamma.
Men måste gå ta hand om min dotter som vägrar sova längre än 30 minuter i sträck :P

Nya glasögon påväg :)

Kategori: vardagsliv

Igår var jag och provade ut nya glasögon. Och dessa kommer jag har helatiden inte bara när jag ska läsa osv. Så nu längtar jag till dem kommer. Men jädrar vad svårt de var att välja bågar. Skulle ha två par och de tog tid. Jag var där över en timme och provade olika. Och jag hade bestämt att dem inte fick se ut si och inte så. Men tillslut blev de två par som såg ut som de jag sagt att dem inte fick göra haha
 
 
Dessa blev de :)

svampplockning

Kategori: vardagsliv

I lördags var vi ute och plocka svamp. jag Robin Thilde, Mats Anki Ellinor och Markus å Josefin.
Och vi hittade en hel del svamp så de var riktigt roligt att vara ute och plocka
 
 
 

Selånger

Kategori: vardagsliv

Ikväll har jag och lillan varit på selånger marknad. Skönt att gå själv då fick jag strosa i den takt jag ville. Fast de är klart lite sällskap hade ju inte varit fel men de tar vi på söndag ;)
Unka 20:- va vad jag gjorde av med och de var på parkeringen haha
 

Nöjd tjej!

Kategori: vardagsliv

Denna dag startade med stor glädje. Jag ställde mig nämligen på vågen. Och jag har inte ens så mycket som ett hg kvar efter graviditeten utan nu är allt borta :D
Så nu tänkte jag jobba för att tappa lite mer onödigt.
 
Har spenderat hela dagen på birsta men inte gjort av med en enda krona. Rätt bra gjort tycker jag hehe.
 
Så nu ligger jag och thilde på varsin del av soffan och vilar benen, eller ja hon vilar hela kroppen typ sover ;)
 
 
Tänkte samla ihop lite bilder från våran sommar och dele med mig av oxå men d får bli senare. Måste kanske göra lite nytta här hemma nu :P
 
 

Thilde

Kategori: vardagsliv

Måste bara visa en bild på min lilla prinsessa från imorse. Eftersom jag oxå var tvungen att klä på mig innan vi skulle åka och de var en förfärligt ljud fick hon använda sina hörselkåpor
 
 

13/8-2013

Kategori:

Denna dag blev inte riktigt som planerat. Thilde vaknade och åt och sen vart de ett förfärligt liv här. Inte från henne men inne från grannens lägenhet. Dem hade fått vattenskada och bilade golvet idag. Thilde gillade inte de ljudet så fort på med kläder på henne och mig och sen flydde vi fältet. Åkte ner på stan en sväng och uträttade några ärenden sen for vi vidare ut till min brorsa och var där på eftermiddagen.
 
Thilde har fått en bumbo stol idag och den gillar hon
 

Garderobsrensning

Kategori:

Eftersom de är skitväder ute idag så är vi inne och rensar lite. Har kollat igenom lillans garderob och plockat bort de som är för litet och innan jag for till stugan så renade jag igenom min. Så bu sitter jag och lägger upp de på facebook köp och säljsider. Bättre att de kommer till användning hos nån annan än att de ska ligga här hos mig i påsar och skräpa.
 
 

Vi gör ett försök i våra två rum och kök

Kategori:

Hej Hopp!
Jag tänkte göra ett försök med att ha blogg men den blir skyddad med lösenord för då kan jag vara lite mer privat.
Den kommer handla mycket om mig och min dotter Thilde.
Om våran vardag och sådär. Vill man läsa så gör man de annars skiter man i de.
 
Kommer troligen lägga in mycket bilder oxå.
 
Hade tänkte börja redan i början av sommaren men då kom jag på att vi skulle bo uppe i stugan och där har vi inget internet så vi börjar nu istället.